follow link            TeamCAD webShop    enter site +381 (0)11 3015043 / 3131864        

Analiza Infrastrukture za održivi razvoj

go to link U današnje vreme se svaki infrastrukturni i veći građevinski projekat takmiči za dobijanje finansijskih sredstava koja su ograničena. Timovi koji uspevaju da ubede ulagače u mogućnost ostvarivanja maksimalnog finansijskog i održivog povraćaja sredstava povećavaju svoje šanse za dobijanje posla. S obzirom da je procena složen i tradicionalno finansijski zahtevan posao, rešenje je analiza i izveštavanje o trostrukim vrednostima (ekonomskim, socijalnim i ekološkim) integrisana u sam proces projektovanja. 

http://diabetologie-eidenmueller.de/?kkoas=bin%C3%A4re-optionen-methode&fc1=84 AutoCASE je plug-in za AutoCAD® Civil 3D® i InfraWorks® 360 koji automatizuje ovaj proces projektovanja u okviru samog okruženja virtuelnog modela. Program omogućava trenutnu procenu uticaja i promenu dizajna i upotrebu takvih informacija u daljem procesu projektovanja. 

http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=mayfair-options&34c=47 Korisna adresa: http://sustainability.autodesk.com/available-solutions/autocase/

source Video: https://www.youtube.com/watch?v=f7npNdz4Ze0

source site  

http://fisflug.is/?yrus=piattaforma-per-opzioni-digitali&175=f9