CAD/BIM konsalting, trening i softverska rešenja         TeamCAD webShop +381 (0)11 3015043 / 3131864       

Vesti

Održan V-Ray Day u Beogradu!

http://todayisvintage.se/?introduse=bin%C3%A4ra-optioner-sverige&fc3=d9  

weblink U organizaciji kompanija Chaos Group i TeamCAD 23. novembra 2017. u hotelu 88 Rooms, u Beogradu održan je V-Ray Day. Za događaj je vladalo veliko interesovanje. U prvom delu programa prikazana su Chaos Group rešenja na bazi Autodesk rešenja za modelovanje i vizuelizaciju u arhitekturi, dok je drugi deo bio posvećen rešenjima za vizuelne efekte u filmovima, video igrama, reklamama...

http://theharrisongroup.com/buspar-category- Predavanja o Chaos Group proizvodima (V-Ray za Revit, V-Ray za 3ds Max, V-Ray za SketchUp, VRscans, Phoenix FD) održao je Javor Stojkov, CG specijalista iz kompanije Chaos Group. Javor je na veoma interesantan i praktičan način predstavio novine u najnovijim verzijama programa. Prisutnim kolegama je preneo i niz korisnih saveta za efikasniji i lakši rad u pomenutim programima.

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=trading-opzione-binaria&917=51 Đorđe Ilić, naš poznati 3D umetnik, održao je slikovito predavanje, između ostalog, i o svom poznatom projektu za Porsche Legend 964. Gosti su imali priliku da čuju zanimljivu priču o početku njegove karijere, kao i razlozima zašto se odlučio za izradu svog najpoznatijeg projekta. Đorđe je predstavio ceo proces rada na projektu za Porsche, sa osvrtom na programe koje je najviše koristio – Autodesk 3ds Max i V-Ray za 3ds Max. Prisutni su, takođe, dobili mnogo saveta o tome kako da ubrzaju proces rada, a dobiju zadovoljavajući kvalitet.

enter site TeamCAD se zahvaljuje kolegama iz kompanije Chaos Group, Mileni Stefanovoj, Chaos Group teritorijalnom menadžeru za teritoriju Balkana i Južne Amerike, i Javoru Stojkovu, CG specijalisti iz kompanije Chaos Group, našem poznatom mladom 3D umetniku Đorđu Iliću, kao i svim ostalim gostima koji su svojim interesovanjem i aktivnim učestovanjem doprineli uspešnosti V-Ray Day-a.

http://stamparija-rankovic.com/?prilko=how-to-buy-Priligy-in-Long-Beach-California&08c=bf Fotografije sa ovog događaja možete naći na našoj Facebook prezentaciji

see  

binära optioner analys

3DS Max 2018.3 – Simulacije fluida

Tastylia Order 20 MG

see here 3DS Max Ideas forum sadrži skup predloga korisnika za nove alate u programu 3DS Max. Kao jedan od najtraženijih alata, 3DS Max 2018 je u verziji 3 dobio alate za formiranje i simulaciju fluida. Od verzije 2018.3 za 3DS Max moguće je formirati fluide direktno u programu bez potrebe za dodatnim aplikacijama. Pored alata za formiranje fluida ova verzija donosi i alate za formiranje sila koje mogu da deluju na fluide, partikle ili geometrije.

http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html Više informacija o verziji 2018.3 kao i video uputstvo koje opisuje kako se formiraju fluidi možete pogledati na sledećem linku

http://aquanetta.pl/?kostromesp=opcje-binarne-i-binary-24&9ad=5b  

http://davidlilja.se/boogart-this-is-live/feed/  

Webinar: LOD - Level of Development 

 

Ukratko rečeno LOD predstavlja nivo razvijenosti 3D modela. 

Kao što je propisano šta treba da sadrži idejni, glavni i projekat za izvođenje, tako i LOD100, LOD200, LOD300, LOD350 i LOD400 propisuju sadržaj i stepen razvijenosti BIM modela.

Planirano je da Webinar pod nazivom: LOD BIM softver i ažuriran LOD 2017 specifikacija bude održan find this 30.11.2017.

Agenda webinara obuhvata sledeće teme:

1. Šta je LOD?

2. Upravljanje LOD sa novim softverima

3. Zašto je LOD neophodan za uspeh projekta

4. Definisanje LOD za BIM Execution Plan

 

Više o ovome možete pogledati i prijaviti se na ovom linku.

LOD 2017 specifikacija može se preuzeti sa ovog linka

 

More Articles ...