bank mandiri forex rates          Bulevar M.Pupina 10V/224, N. Beograd   +381 (0)11 301 50 43    office@teamcad.rs   TeamCAD webShop

tools4inventor

testosterone propionate release time TeamCAD d.o.o je zvanični zastupnik softvera litvanske kompanije UAB „Čeli APS“ za region Adriatik (bivša Jugoslavija). Proizvodi ove kompanije, Woodwork4Inventor, WoodworkCAM4Inventor i AssemblyCopier4Inventor se integrišu u Autodesk Inventor i omogućavaju automatizaciju postupaka projektovanja i izrade proizvoda u drvnoj industriji.

opcje binarne pomoc

opzioni binarie il piu serio  

opzioni binarie conto demo gratis senza deposito Woodwork4Inventor (W4I)

opzioni binarie gratis Woodwork4Inventor (W4I) je  dodatak za Autodesk Inventor i služi za projektovanje nameštaja i stolarije kao i za automatizaciju naophodnih informacija potrebnih za proizvodnju.

i qoption Dodeljivanje materijala

opzioni binarie a 1 ora Woodwork4Inventor omogućava da se svi delovi mogu grupisati po njihovoj funkciji i tako skratiti vreme projektovanja proizvoda. Autodesk Inventor može dodeliti materijal za bilo koji proizvod. Pošto su proizvodi u drvnoj industriji napravljeni od kompozitnih materijala, dodeljivanje materijala može trajati dugo.

binaire opties aanbieders

60 sekunden trades strategie Povezivanje ivica

binary option forum Woodwork4Inventor omogućava lako povezivanje ivica proizvoda uzimajući u obzir i njihovu debljinu.

Određivanje položaja delova u traci

Woodwork4Inventor omogućava optimalno postavljanje delova u traci kako bi se smanio procenat bačenog materijala i broj rezova koji se treba izvršiti u traci.

Raspoređivanje delova od drveta

Tradicionalan način na koji se projektuju pričvršćivači je bušenje rupa i postavljanje istih na mesta gde su rupe izbušene. To uzima mnogo vremena. Woodwork4Inventor poseduje svoj sistem za projektovanje pričvršćivača. Suština ove metode je da se pričvršćivači prvo postave, a potom se rupe buše automatski. Ova metoda omogućava ubrzanje procesa projektovanja i smanjenje eventualnih grešaka.

Dizajn kopija

Woodwork4Inventor  nudi alate koji pojednostavljuju proces kopiranja sklopova u svakodnevnom radu. To poboljšava korišćenje prototipova i postojećih projekata prilikom projektovanja finalnog proizvoda.

BOM generator

Woodwork BOM generator omogućava prikupljanje informacija iz 3D modela proizvoda od drveta i smešta ih u MS Excel fajl automatski. U MS Excel-u se mogu naći informacije koje se odnose na strukturu proizvoda, potrebnu količinu materijala, delove koji se seku. BOM generator omogućava dobijanje informacija koja pomažu u pripremi proizvoda za proizvodnju.

Tastylia Germany Woodwork4CAMInventor (WCAM4I)

Woodwork4CAMInventor predstavlja Woodwork4Inventor sa mogućnošću izrade delova na CNC mašinama, tj generisanje G koda. Da bi se generisao G kod potrebno je definisati koordinatni sistem kao i potrebne operacije izrade kao što su: bušenje, glodanje, glodanje džepova, rezanje. Moguće je automatsko i manuelno definisanje rezne geometrije.

binäre optionen endlich mit gewinn wie sie mit binären optionen endlich gewinne machen incl ehrlicher brokertests teil 1 AssemblyCopier4Inventor

AssemblyCopier4Inventor je namenjen za kopiranje i preimenovanje Autodesk Inventor sklopova i drugih međusobno povezanih fajlova bez gubitka veze između njih.

Ovaj softver omogućava: 

  • Automatsko prikupljanje svih povezanih fajlova za izabran sklop.
  • AssemblyCopier4Inventor pronalazi: podsklopove, delove, prezentacije i crteže.
  • Definiše novo mesto za kopiran crtež.
  • Preimenovanje fajlova iz bilo kog skupa fajlova.
  • Kopiranje vrednosti iz jednog iProperty polja u ostala.
  • Dodavanje prefiksa i sufiksa u nazivu fajla ili iProperty polja itd.

 

 

Osnovni podaci

PIB: SR103738055
PDV: 173144985
Šifra delatnosti: 72200
Matični broj: 20011025